Giresunspor Hedef Büyüttü

GİRESUN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Liderliği zorlama gibi bir hedefimiz ortaya çıktı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Liderliği zorlama gibi bir hedefimiz ortaya çıktı. Lider Hatayspor ile aramızda 10 puan fark var, kapanmayacak fark değil" dedi. Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları 7 maçta 19 puan toplayarak play-off mücadelesi veren ekipler arasına girmeyi başardıklarını belirtti. Son haftalardaki başarılı sonuçların Giresunspor'un hedeflerini yeniden belirlemesine neden olduğunu anlatan Bozbağ, "Ligin ilk yarısında Giresunspor için 'bu takım ligde kalır mı' deniyordu. Bugün herkes play-off konuşmaya başladı. Hatta liderliği zorlama gibi bir hedefimiz ortaya çıktı. Lider Hatayspor ile aramızda 10 puan fark var, kapanmayacak fark değil. Ligdeki maçlarımızda iyi sonuçlar alarak, lider Hatayspor'un hata yapmasını bekleyeceğiz" diye konuştu. Hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacaklarını anımsatan Bozbağ, hedeflerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu kaydetti. Sarıyer karşısındaki en büyük avantajlarının Giresunspor taraftarı olacağını dile getiren Bozbağ, "Sarıyer zor deplasman. İstanbul’da çok ciddi başarılarımız yok. Bu durumu Sarıyer maçını kazanarak değiştireceğiz. Taraftarlarımızın Sarıyer karşısında en büyük kozumuz olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz