Giresunspor Kampa Kadar Kadroyu Tamamlamayı Hedefliyor

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Kamp dönemine kadar kadroyu oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Kamp dönemine kadar kadroyu oluşturmayı hedefliyoruz" dedi. Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının son ana kadar devam edeceğini söyledi. Kocaeli Kartepe'de takımının 31 Temmuz'da kampa gireceğini hatırlatan Özkul, şunları kaydetti: "Kamp dönemine kadar kadroyu oluşturmayı hedefliyoruz. Mümkün mertebe sayıyı sağlayacağız. Geçen yıllardaki gibi kampa sonradan dahil olma gibi durumlar bu yıl yaşanmayacak. Tam kadro sağlayıp kampa öyle gideceğiz. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. 15 Temmuz'da mevcut oyuncularla Giresun'da yeni çalışmalara start vereceğiz. Bayram tatilinin ardından da Kocaeli Kartepe'de yeni sezon çalışmalarına başlayacağız." Özkul, dış transferde 3 isimle görüştüklerini, durumun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: