Giresunspor, kazanmayı unuttu

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, adeta kazanmayı unuttu. Giresunspor, Bank Asya 1. Lig'de,...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, adeta kazanmayı unuttu. Giresunspor, Bank Asya 1. Lig'de, geçen sezon da dahil son 11 maçtır galip gelemiyor.
2011-2012 sezonunda geride kalan 9 hafta sonunda Giresunspor 3 puanla tanışamadı. Oynadığı 9 maçın 6'sında berabere kalan Giresunspor, 3 maçı da kaybetti. Giresunspor, şu anda Bank Asya 1. Lig'de galibiyet alamayan iki takımdan birisi durumunda.
Giresunspor, Bank Asya 1. Lig'de en son geçen sezonun 32. haftasında maç kazanmıştı. 2010-2011 sezonunun 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Denizlispor'u ağırlayan Giresunspor, rakibini 2-0 mağlup etmişti. O haftadan beridir Giresunspor'un ligdeki galibiyet hasreti sürüyor.

Reklam
Reklam

GİRESUNSPOR'UN KENDİ SAHASINDAKİ TÜM MAÇLARI BERABERE BİTİRDİ
Giresunspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda ilginç istatistik çiziyor. Bu sezon Giresunspor'un, ligde kendi sahasında oynadığı tüm maçlar berabere bitti. Ligde geride kalan 9 haftanın 5'inde kendi sahasında rakipleri ile karşılan Giresunspor, bu maçların tamamında sahadan bir puanla ayrıldı.
Giresunspor'un kendi sahasındaki maçlarındaki ilginç istatistikler alınan skorlara da yansıdı. Yeşil-beyazlı ekip kendi evinde oynadığı ve tamamında berabere kaldığı 5 maçın 3'ü golsüz beraberliklerle sonuçlandı.

GALİBİYETTEN SONRA GOL HASRETİ BAŞLADI
Transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı lige transfer yapamadan başlayan Giresunspor, galibiyet gibi, gol atma hasreti de başladı. 180 gündür galibiyete hasret Giresunspor, son 5 maçta da rakip fileleri havalandıramadı.
En son 2-1 mağlup olduğu Adanaspor maçında gol atma başarısı gösteren Giresunsporlu futbolcular, son 5 haftada ise bu başarıyı tekrarlayamadı. Giresunsporlu futbolcular, 450 dakikadır adeta gol atmayı başaramadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz