Giresunspor, Orduspor'dan Banahane'yi kiraladı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, Orduspor'dan Ganalı futbolcu Emmanuel Banahane ile sezon sonuna...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, Orduspor'dan Ganalı futbolcu Emmanuel Banahane ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.
Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Orduspor’da forma giyen Ganalı futbolcu Emmanuel Banahane ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Açıklamada, Banahane için Orduspor ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma yapıldığı ifade edildi.
Banahane'nin bugün Giresun'a gelerek takımın kadrosuna katılacağı vurgulanan açıklamada, Banahane'nin transferinde kendilerine gösterdiği destek için Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'e teşekkür edildi.
Yapılan açıklamada, "Emmanuel Banahane’nin Giresunspor’da oynaması konusunda desteklerini esirgemeyen Orduspor Başkanı Nedim Türkmen’e gösterdiği hassasiyet nedeniyle Giresunspor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz." denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz