Giresunspor Teknik Direktörü Altın: Giresunspor'u düşürmeyeceğiz

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un Teknik Direktörü Erhan Altın, Kayseri Erciyesspor, Tavşanlı Linyitspor...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un Teknik Direktörü Erhan Altın, Kayseri Erciyesspor, Tavşanlı Linyitspor ve Bucaspor maçlarını kazanarak hedeflerinin 3 maçta 9 puan almak olduğunu söyledi.

Altın, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Giresunspor'da 23 Şubat tarihinde göreve başladığını hatırlatarak, Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında teknik direktör olarak takımın başında yeraldığını hatırlattı. Elazığspor ile golsüz, Kasımpaşa ile de 2-2 berabere kaldıklarını vurgulayan Altın, "Bu iki takımda, ligde ilk iki sırada yeralan ekipler. Hem Eazığspor, hem de Kasımpaşa maçlarında galibiyeti kaçıran taraf olduk." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kayseri Erciyesspor, Tavşanlı Linyitspor ve Bucaspor maçlarını kazanarak hedeflerinin 3 maçta 9 puan almak olduğunu dile getiren Altın, şöyle konuştu:

"Çok istememize ve iyi mücadele etmemize rağmen Kasımpaşaspor maçını kazanamadık. Son dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Amacımız Kasımpaşaspor maçı ile bir çıkış yakalamaktı. Ama olmadı. Artık bu maçı geride bıraktık. Şimdi önümüzde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor, Tavşanlı Linyitspor ve Bucaspor maçları var. Bu üç maçtan hedefimiz 9 puan. Bunu başarabilirsek, ligde kalma yolunda ciddi avantaj yakalayacağız. Üç maçtan da 9 puan alabilecek kadroya ve inanca sahibiz."

Altın, Giresun halkından Giresunspor'a destek olmalarını istedi. Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Ben futbolcularıma güveniyorum. Onlar bu zor işi başaracaklardır. Ancak burada başarı yakalanacaksa, bu tüm Giresun'un birbirine kenetlenmesi ile mümkündür. Giresun halkı, bu takıma inansın ve güvensin. Geride 10 maç kaldı. Bu 10 maçta, bu kadro sahada mücadele edecek. Onun içindir ki, bu futbolculara destek olalım." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz