Giresunspor Yönetim Kurulu Vali Karahan'ı Ziyaret Etti

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti. 

GİRESUN - PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Karahan ile sohbet etti, Giresunspor'un şampiyon olma sürecinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vali Karahan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sezon boyunca zorlu mücadeleler sonrası Giresun halkına şampiyonluk tattıran Bozbağ, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Giresunspor’un, Giresun'un en büyük marka değeri olduğuna işaret eden Karahan, "İnanıyorum ki Giresunspor önümüzdeki yıllarda da başarılarını sürdürecektir. Takımımızın PTT 1. Lig'de gurur duyacağımız başarılara imza atmalarını canı gönülden diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: