Giresunspor Yönetim Kurulu'ndan Kaya'ya destek

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, yönetim kurulu Teknik Direktör Bahri Kaya'ya destek verdi....

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, yönetim kurulu Teknik Direktör Bahri Kaya'ya destek verdi. Giresunspor Yönetim Kurulu, "Yönetim Kurulu olarak hocamızla ilgili bir tasarrufumuzun olmadığını, hocamızın görevi başında olduğunu futbolseverlere duyurmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.
Giresunspor Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, dün oynanan Adanaspor maçı sonrası taraftarların Teknik Direktör Bahri Kaya'nın istifasını isteyen tezahüratlarda bulunduğunu hatırlattıldı. Yönetim kurulu'nun Kaya'ya destek olduğu vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
"Yönetim Kurulu olarak hocamızla ilgili bir tasarrufumuzun olmadığını, hocamızın görevi başında olduğunu futbolseverlere duyurmak istiyoruz. Kenetlenmemiz gereken günlerde ayrışmanın Giresunspor’a faydası olmayacağının bilinmesi gerektiğini belirtmemize gerek yok."
Golsüz berabere kalınan Adanaspor maçının da değerlendirmesinin yapıldığı açıklamada, ligde alt sıralarda yeralan takımların puan kaybettiği bir haftada Adanaspor karşısında hem 3 puan, hem de tehlike bölgesinden uzaklaşma adına önemli fırsatın kaçırıldığı vurgulandı.
"Ligin güçlü ekiplerinden Adanaspor’u evimizde ağırladığımız karşılaşmada futbol olarak belli bölümlerde iyi oynamamıza karşın, 3 puanı getirecek, golü bulamadık" denilen açıklamada, şunlar ifade edildi:
"Ligin alt sıralarında yer alan takımların puan kaybettiği bu haftada kazanarak, bir iki basamak yukarı çıkmayı amaçlıyorduk. Aslında arzu ettiğimiz pozisyonları fazla sayıda olmasa da bulduk. Ancak sonucu getirecek golü bulmakta zorlandık. Giresunspor’un oynadığı futbolun her geçen gün güzelleşmesi ve göze hoş gelen bir futbolun sergilenmesi ile savunmada az hata yapmamız maçın genelinde bizi mutlu eden gelişmeler. Tüm bunlara karşın, herkesin bilmesi gereken olay şudur; Giresunspor olarak bir puan almaktan mutlu değiliz. Son üç maçta kaybetmemiş olmamız genel bir bakışla olumlu görünebilir ama bizim amacımız bundan böyle her maçı 3 puanla bitirmek üzerinedir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz