Giresunspor'da Sponsorluk Anlaşması

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 2014-15 futbol sezonununda formanın arka bölümü için 100 bin liralık sponsorluk anlaşması imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 2014-15 futbol sezonununda formanın arka bölümü için 100 bin liralık sponsorluk anlaşması imzaladı. Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün tesislerinde düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde yaptığı konuşmada, Giresunspor'un sponsorlarının netleşmeye başladığını söyledi. Koçel Çelik Eşya firmasının, formanın sırt bölümüne talip olduğunu ifade eden Bozbağ, "Anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun. Kendileri Giresunspor’a ciddi bir destek sağlamış oldu. Hem şahsım hem de yönetim kurulum adına Koçel Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Koç’a bu savaşta yanımızda olduğu için teşekkür ederim" dedi. Metin Koç ise bir yıldır Giresunspor'a reklam vermek istediklerini dile getirerek, "Kısmet bugüneymiş. Maddi bir beklentimiz yok, takımımıza sahip çıkmak için bu girişimi yaptık. Arkadaşlarımızın yaşadığı zorluklara karşı bu bizim için bir hiç. Onlar her gün ailelerinden ve en sevdiklerinden uzakta kalarak, il il, yağmur kar demeden uğraşıyorlar. Sadece sevdiğimiz için takımımıza sponsor olduk" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz