Giresunspor'da Transfer Çalışmaları

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un iç transferde 6 oyuncusuyla 30 Haziran Pazartesi günü sözleşme yenileyeceği bildirildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un iç transferde 6 oyuncusuyla 30 Haziran Pazartesi günü sözleşme yenileyeceği bildirildi. Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Futbolcular Ergün Çakır, Özgür Yılmaz, Onur Demir, Cihan Yeşilırmak, Çağrı Ortakaya ve Berkan Yıldırım ile pazartesi günü sözleşme imzalayacağız. Bu futbolcular, geçtiğimiz sezonun kadrosunda yer almıştı. İnşallah PTT 1. Lig'de başarıların devamını sağlarlar" dedi. Kurt, geçen sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak oynayan, Trabzonsporlu futbolcu Torric Jebrin ile teknik direktör Mehmet Birinci'nin görüşme halinde olduğunu, transferin pazartesi günü netleşeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: