Giresunspor'da Transfer Çalışmaları

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, İstanbul Başakşehir'den Abdulaziz Solmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, İstanbul Başakşehir'den Abdulaziz Solmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen törende konuşan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Abdulaziz Solmaz’ın takıma önemli katkılar yapacağına inandığını belirtti. Bozbağ, Abdulaziz Solmaz ile anlaşmayı çok istediklerini ve kendisiyle bir süredir görüştüklerini ifade ederek, "Kişiliği, karakteri ve futboluyla önemli bir isim. Giresunspor adına önemli bir transfer. Uzun süredir uğraşıyorduk ve sonunda kendisi ile anlaştık" dedi. Abdulaziz Solmaz da yaptığı konuşmada, Giresunspor gibi köklü camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ve yeşil-beyazlıların başarısı için çabalayacağını söyledi. Konuşmaların ardından Abdulaziz Solmaz, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: