Giresunspor’un 2. Başkanı Cindemir, teknik direktör Kaya'ya cevap verdi

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un 2. Başkanı Cengiz Cindemir, kendisi hakkında suçlayıcı açıklamalarda...

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un 2. Başkanı Cengiz Cindemir, kendisi hakkında suçlayıcı açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bahri Kaya’ya tepki gösterdi.
Cindemir, ''Kendisi hakkında yapılan küçük bir eleştiriyi kaldıramama bahanesiyle çok önemli bir maç öncesi takımı hocasız bırakmanın sıkıntısını yaşaması gerekirken, hedef saptırarak eleştiri oklarını hiç alakam olmadığı halde tarafıma çevirmesini etik bulmuyor ve ona olan şahsi haklarımı da helal etmiyorum.” dedi.
Cindemir, yaptığı yazılı açıklamada, Giresunspor’dan istifası nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Bahri Kaya’nın, toplantıda kendisini hedef alan iddialarda bulunduğunu hatırlattı. Kaya’nın, kendisi hakkındaki açıklamaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını savunan Cindemir, kayyum olarak görev yaptığı süre içerisinde Kaya’ya gereken tüm desteği verdiğini kaydetti.
“Denizlispor maçından sonra istifa ettiği halde, istifasını kabul etmeyerek kendisinin arkasında durdum” diyen Cindemir, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yeni yönetim kurulunda hiçbir zaman hakkında olumsuz bir fikir yürütmedim ve sayın valimizi hiçbir konuda olumsuz yönlendirmediğim halde, Teknik Direktör Bahri Kaya’nın dışarıdan duyduğu birkaç dedikoduya inanarak şahsıma karşı iftira niteliğindeki sözlerini şiddetle kınıyorum. Kaldı ki, sayın valimizin kararlarını başkalarının yönlendirmesiyle aldığını söylemekte ayrı bir saygısızlıktır.”
Kaya’nın, Giresunspor’da görev yaptığı süre içerisinde 10 aydır maaş alamadığını iddia ettiğini de anımsatan Cindemir, Kaya’nın iddiasının da asılsız olduğunu vurguladı. Cindemir, şu ifadelere yer verdi:
“Ama yaklaşık 75 bin lirası kayyımda 15 bin lirası yeni yönetim kurulunda olmak üzere kendisine 90 bin lira civarında ödeme yapılmıştır. Kendisi hakkında yapılan küçük bir eleştiriyi kaldıramama bahanesiyle çok önemli bir maç öncesi takımı hocasız bırakmanın sıkıntısını yaşaması gerekirken, hedef saptırarak eleştiri oklarını hiç alakam olmadığı halde tarafıma çevirmesini etik bulmuyor ve ona olan şahsi haklarımı da helal etmiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz