Girişimci Adaylarına Sertifika Verildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan 15 girişimci adayına sertifika

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan 15 girişimci adayına sertifika verildi.

Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda düzenlenen törende konuşan MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Sakarya'nın MARKA için önemli ve değerli olduğunu belirterek, "Sakaryamızın girişimcilik ruhu ve potansiyeli son derece yüksek. Kalkınma ajansı olarak protokollerimiz çerçevesinde kurslar ve eğitimler düzenlemeyi sürdürecek, girişimcilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

KOSGEB Müdürü İsmet Yılmaz ise girişimcilere her zaman destek vereceklerini ve programlarını devam ettireceklerini vurgulayarak, girişimcilerin geniş vizyonlarıyla Sakarya ve Türkiye'ye değer katacaklarına inandıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan da Sakarya için faydalı olan projelere her zaman destek verdiklerini kaydetti.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: