Girişimci Kadınlar Çü İle İşbirliği Yapacak

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile işbirliği hazırlığında. Kurul Başkanı Esra Özden,...

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile işbirliği hazırlığında. Kurul Başkanı Esra Özden, “Daha fazla kadın girişimci için çalışacağız” dedi.

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, kadının ekonomik sorunlarının çözümü konusunda Çukurova Üniversitesi’yle birlikte çalışacaklarını söyledi. ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret eden Özden, ÇÜ’de yer alan ‘Kadın Sorunları Araştırma Merkezi’yle proje geliştirerek kadınların ekonomik sorunlarının çözümüne katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Adanalı iş kadınlarının üniversitesiyle daha yakın bir çalışma dönemine girmesini arzu ettiklerini anlatan Özden, “Çukurova Üniversitesi Girişimcilik Kulübü’nün düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ etkinliğini çok önemsiyoruz. Yeni dönemde, üyemiz olan 200’ü aşkın girişimci iş kadınıyla bu etkinliğe destek verebiliriz. Üniversitemizin başta kadın öğretim görevlileri olmak üzere her birimiyle sektörel toplantılar gerçekleştirmeyi, üniversite iş dünyası yakınlaşmaya katkı sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Süheyla Gergin’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ise iş birliğinin iş kadınlarından gelmesini çok önemsediklerini belirterek, “Hepimiz daha başarılı bir üniversite, daha başarılı bir kent için çaba sarf ediyoruz. Adana Kadın Girişimciler Kurulu’nun geliştireceği projelere destek vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: