Girişimci kadınlar, GÜNSİAF’ı ziyaret etti

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde KAGİAD bünyesinde faaliyetlerini sürdüren girişimci iş kadınları, Gaziantep’e bir gezi düzenledi. İlk...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde KAGİAD bünyesinde faaliyetlerini sürdüren girişimci iş kadınları, Gaziantep’e bir gezi düzenledi.
İlk olarak derneklerinin bağlı bulundukları Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) merkezini ziyaret eden iş kadınlarına, GÜNSİAF Genel Sekreteri Zeynel Fırat, federasyonun yapısı ve TUSKON çatısı altındaki çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
Genel sekreter Fırat, Kadirli Girişimci İş Kadınları Komisyonu'nun çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirerek komisyonunun bir çok alanda ilklere öncülük ettiğini belirtti. Girişimci İş Kadınları Dünya TV’yi de ziyaret ederek kanalın yayınları hakkında bilgi aldı.
İş kadınları daha sonra Zirve Üniversitesi'ne giderek üniversite alanını gezdi. Burada iş kadınlarına üniversitenin kuruluşu ve fakültenin eğitimleri hakkında sunum yapıldı. Kadirli Girişimci İş Kadınları Komisyonu Başkanı Avukat Tülin Abidinoğlu, Gaziantep’e yapılan bu gezinin Kadirli'deki girişimci iş kadınlarına yeni ufuklar açtığını belirtti.
Abidinoğlu, KAGİAD bünyesinde faaliyet gösteren girişimci iş kadınları komisyonunun yurtiçi ve yurtdışı gezilerinin devam edeceğini bu tür gezilerin, girişimci iş kadınları için sektörel bağlantılar kurmalarına vesile olması sebebiyle önemli olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz