Girişimci Kadınlara 4 Bin 500 Lira Para Ödülü Verildi

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MASİAD) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Geleneksel Potansiyel Girişimci İş Kadınları...

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MASİAD) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Geleneksel Potansiyel Girişimci İş Kadınları Fuarı'nda dereceye giren projeler belli oldu.

Dört gün önce Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan fuara gıda ve el sanatları dalında 130 girişimci kadın başvuruda bulunmuştu. Gıda ve el sanatları kategorisinde dereceye giren girişimci kadınlara Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde toplamda 4 bin 500 lira para ödülü verildi. Gıda dalında Konül Gezici birincilikle bin lira, Fatma Kılınç ikincilikle 750 lira ve Zeynep Göker üçüncülükle 500 lira para ödülü almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

El sanatları dalında Ece Seçkin birincilikle bin lira, Aynur Can ikincilikle 750 ve Nilüfer Göllü üçüncülükle 500 lira para ödülü aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: