"Girişimcilerimiz Yetişiyor, KOBİ'lerimiz Güçleniyor" Proje Eğitimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteğiyle gerçekleştirilen "Girişimcilerimiz Yetişiyor,

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteğiyle gerçekleştirilen "Girişimcilerimiz Yetişiyor, KOBİ'lerimiz Güçleniyor" isimli proje eğitimlerinin devam ettiğini bildirdi.

Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimlere yarın Fatih Üniversitesi öğretim üyesi Salih Keskin tarafından verilecek "Performans Verimliliği" eğitimiyle devam edileceği belirtti.

Reklam
Reklam

Keskin'in 11-12 Ocak tarihlerinde de "Uygulamalı girişimcilik" eğitimi vereceğini ifade eden Yazıcı, konuya duyarlı vatandaşları ve iş adamlarını etkinliğe davet ettiklerini kaydetti.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: