Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Çanakkale Ticaret Odası ve KOSGEB iş birliğiyle verilen girişimcilik eğitimlerinin 3. ve 4. dönem...

Çanakkale Ticaret Odası ve KOSGEB iş birliğiyle verilen girişimcilik eğitimlerinin 3. ve 4. dönem sertifika töreni ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Müteşebbislere iş planına dayalı işletme kurmalarına ve 30 bin TL’ye kadar hibe ve 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi alma imkanı sağlayan girişimcilik eğitimleri, 2012 yılında ÇTSO tarafından 4’ncü kez verildi. Eğitimi başarıyla bitiren girişimcilere sertifikalarını ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Akarsu verdi. Akarsu, daha önceki eğitimlerden sertifika alan girişimcilerden gelen işyeri açma haberlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, eğitimlerin önümüzdeki yılda da devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Akarsu, müteşebbisleri cesaretlendirecek her türlü eğitim ve seminer için Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın göreve hazır olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz