Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi

Ünye Belediyesi ile Küçük ve Orta Dereceli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen Girişimcilik Kursu sertifika

Ünye Belediyesi ile Küçük ve Orta Dereceli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen Girişimcilik Kursu sertifika töreninde kursiyerler belgelerini aldı.

Ünye Belediye Kültür Sitesi'nde düzenlenen sertifika törenine katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, KOSGEB'le birlikte bu zamana kadar düzenledikleri kurslar sonunda belge alan girişimcilerin ilçede başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Hedeflerinin girişimcilere katkıda bulunacak çalışmalara destek vermek olduğunu vurgulayan Arpacıoğlu, "Genç girişimcilerimizin, girişimcilik ve iş dünyasında başarılı çalışmalara adım atacaklarına inanıyoruz. Bizler Ünye Belediyesi olarak bu konuda sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. İş hayatınızda ya da işveren pozisyonunda sizlere bol kazanç ve başarı diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.

Törene, KOSGEB Ordu İl Proje Müdürü Fatih Karaağaç, Ünye Belediye Meclisi üyeleri ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

Muhabir: Hacer Coşkun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: