Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi sona erdi

Zirve Üniversitesi Genç Girişimciler ve Genç HÜRSİAD işbirliğiyle düzenlenen 'Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi' sona erdi.Zirve...

Zirve Üniversitesi Genç Girişimciler ve Genç HÜRSİAD işbirliğiyle düzenlenen 'Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi' sona erdi.

Zirve Üniversitesi Genç Girişimciler ve Genç HÜRSİAD işbirliğiyle düzenlenen ilk Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi'nde kendi alanlarında birbirinden başarılı girişimci ve konuşmacılar ağırlandı. Başarılı girişimcilerin başarı öykülerinin birinci ağızdan aktarıldığı zirvede geleceğin girişimcileri olan üniversite öğrencileri deneyimli girişimciler ile tanışma sohbet etme imkânı buldu.

Reklam
Reklam

Zirve Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü (GGK) Başkanı Yunus Pat, bu yıl ilkini düzenlenen ve büyük ilgi gören zirvenin muhteşem geçtiğini söyledi. Yunus Pat, "Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi 2012 ülkemizde, ilimizde ve global arenada başarıya ulaştı. Fikirlerini ve hayallerini etrafındaki insanları motive ederek ve onlara liderlik ederek gerçekleştirmiş kişilerin hayat öykülerinden ve deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulduk. Çok güzel katılım oldu. Başarılı girişimcilerin başarı öykülerinin birinci ağızdan aktarıldığı bu etkinliklerimiz her yıl yapmayı planlıyoruz. Geleceğin girişimcileri olan bizler deneyimli girişimciler ile tanışma ve onların tecrübelerinden faydalanma imkanı bulduk." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz