‘Gişe’ kapalı gişe oynuyor

Geçen sezon kapalı gişe oynayan Gişe, yeni sezonda da tiyatro severlerden büyük ilgi görüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın geçen sezon oyunlarından ‘Gişe’ye yoğun ilgi devam ediyor. 20. yüzyılın en önemli Fransız şairlerinden Jean Tardieu’nun yazıp, Yıldırım Keskin’in çevirdiği ‘Gişe’ isimli yetişkinler için kukla oyunu, bir adamın saat sormak için geldiği tren istasyonundaki danışmada, tüm yaşamın sorgulandığı bir serüveni konu ediyor.

MELİH DÜZENLİ YÖNETİYOR

Şehir Tiyatroları sanatçılarından Melih Düzenli’nin yönettiği, Dekor Tasarımı Rona Topçuoğlu, Işık Tasarımı Cafer Yiğiter ve Ses Tasarımı İlker Sevüker tarafından gerçekleştirilen oyunda Tekin Ezgütekin ve Levent Muratoğlu başarılı manipülasyon performanslarıyla göz dolduruyor.

Reklam
Reklam

TATBİKAT SAHNESİ’NDE

Şehir Tiyatroları’nın yetişkinler için kukla gösterisi alanındaki ilk çalışması olan ve sistemin insanı tüm kimliklerinden arındırıp, istediği kıvama sokmasını etkileyici bir dille aktaran ‘Gişe’ oyunu 5 - 12 ve 19 Aralık tarihlerinde Süleyman Demirel kültür Merkezi (SDKM) Tatbikat Sahnesi’nde saat 18.00’de sergilenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: