Gizli Bölmeden Kaçak Sigaraları Çıkartıp Polise Teslim Etti

Adana'da bir kişi, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobildeki gizli bölmede sakladığı kaçak sigaraları tek tek...

Adana'da bir kişi, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobildeki gizli bölmede sakladığı kaçak sigaraları tek tek çıkartarak polise teslim etti.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Ekipleri Amirliği, kaçakçılığı önleme kapsamında merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi D-400 karayolu üzerinde uygulama başlattı. Kilis'ten Adana'ya gelen Ali B.'nin (29) kullandığı otomobil şüphe üzerine durduruldu. Araçta bulunan Suriye uyrukla Zaineb Sheimh Mohamad adlı kadın ile 1 yaşındaki kız çocuğu otomobilden indirildi. Polisin yaptığı detaylı aramada, otomobilin döşemelerine kaçak sigara gizlendiği belirlendi. Ali B., daha sonra gizli bölmeyi tornavida ve çekiç yardımıyla açtı. Araç sürücüsü kaçak sigaraları tek tek çıkartarak polise teslim etti. Otomobilin gizli bölmesinden toplam 3 bin 97 paket kaçak sigara çıktı. Şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Asayiş ekipleri, yaptıkları başka bir uygulamada ise bir otomobilin 200 metre önce bir inşaat alanına girdiğini fark etti. Durdurulan otomobilde yapılan aramada esrar kırıntıları bulundu. Geniş çaplı yapılan aramada otomobilin 5 metre gerisinde poşet içinde 19 kilo 300 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Ahmet E. (29) polis merkezine teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: