Gizli El Urfaspor'u karıştırıyor

Geçtiğimiz sezon 2. Ligde şampiyon olan Şanlıurfaspor yönetimi ile Vali Celalettin Güvenç arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Yönetim göreve geldi ama bazı isimlerin kafası karışık.

Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa taşıyan Kemal Saraçoğlu ile kongre öncesi bir araya gelen Vali Celalettin Güvenç yönetimin yeni dönemde değişmesini istediği öne sürüldü. Bunun üzerine yönetim istifa edeceğini açıkladı.

Güvenç, yeni yönetim için önce işadamı Abdülkadir Göncü’yü ardından İstanbul’da iş adamı Fethi Şimşek’e teklif götürdü. Göncü ve Şimşek gelen tepkiler üzerine Şanlıurfaspor yönetimine aday olmazken, Kemal Saraçoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kongrede tek liste ile seçildi.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Valisi Güvenç önceki hafta Kanal Urfa’da yaptığı konuşmada ise açıkça “Bu yönetime destek olmayacağız.” vurgusu yaptı.

Celalettin Güvenç “Fethi Şimşek çok güçlü bir liste idi. Yönetim biz devam edeceğiz dediler. Bundan sonrası her şey yönetimin elindedir. Polemiğe gerek yok. Madem üstlendiler Allah yardımcıları olsun. Ben bunu kayıp olarak görüyorum. O güçlü liste kimseden bir şey istemeden şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu oluşturacaktı. Şanlıurfa’ya borcumuz var diye ortaya çıkmışlardı. Ama bu yönetim biz bu işi yapacağız diyor hayırlı olsun. Yeni dönemde sorumluluk üstlenemeyiz. Yardım istenmeden işi götürecek bir liste varken bu yönetime sadece başarılar dileyebiliriz.” demişti.

“İstifa Edin” Çağrısı

Bu arada bugünlerde Şanlıurfaspor yönetimde olan bazı isimlere “İstifa Edin” telkininde bulunulması, kulis yapılması yönetimdeki isimlerin kafalarını karıştırdı.

Şanlıurfaspor’un başarılı olamayacağı dedikodusu kulaktan kulağa yayan Gizli El Şanlıurfaspor yönetimini çökertmek istiyor.

Reklam
Reklam

Bir yandan taraftar grupları ile görüşen bazı isimler diğer yandan yönetimdeki etkili isimlere “İstifa et, bu yönetim başarılı olamayacak.” şeklinde görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Adının açıklanmasını istemeyen Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi ise “Kafamız karışık Şanlıurfaspor’a destek verdiğimiz için bizi yakın markaja almışlar. Biri gidiyor biri geliyor. İstifa edin diyenler var. Biz elimizin taşın altına koyduk, Şanlıurfaspor’un şampiyon olup Süper Lige çıkmasını istiyoruz. Şanlıurfaspor’a herkes destek vermeli.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz