Gkv Büyük Bayanlar Ve Erkekler Voleybol Takımları Şampiyonluğa Koşuyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler Voleybol Takımları başarılı...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Spor Kulübü Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler Voleybol Takımları başarılı bir sezon geçiriyor.

Eski öğrencilerimiz ve velilerimizden oluşan GKV Özel Okulları Spor Kulübü Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler Voleybol Takımları bir yıl boyunca çalışmalarına aralıksız devam ederek, başarılarına yenilerini ekliyor. Sporun her kademede ve her yaşta yapılabileceğini örnek çalışmalarıyla kanıtlayan GKV Özel Okulları Spor Kulübü voleybolda büyük bayanlar ve büyük erkeklerde, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ederek, il genelinde düzenlenen voleybol il şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

GKV Büyük Erkekler Voleybol Takımı, Kepkep B. Kulübü ile 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 18.30'da yarı final maçına çıkacaktır. GKV Büyük Bayanlar Voleybol Takımı ise 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 10.00' da Gençlik B. Kulübü ile Kamil Ocak Spor Salonunda karşı karşıya gelerek, smaçlarını şampiyonluk için vuracaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: