Gkv Özel Liselerinde Muhteşem Kep Töreni

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Fen ve Anadolu Liselerinden mezun olan öğrenciler için düzenlenen kep...

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Fen ve Anadolu Liselerinden mezun olan öğrenciler için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı. Öğretmen ve arkadaşlarıyla gözyaşları içerisinde vedalaşan öğrenciler, “Eğitimimize büyük katkılar sağlayarak AB normlarında birer birey olarak yetişmemizi sağlayan GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy’un şahsında bütün GKV ailesine teşekkür ediyoruz” dediler.

Kuruluşunun 49. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, Fen ve Anadolu Liselerinden mezun olan toplam 131 öğrenci için kep töreni düzenledi. Düzenlenen kep törenine GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Esin İncioğlu, Dr. Mustafa Özgün ve Dr Murat Aksoy, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr Atanur Vergili, GKV Liseleri Müdürü Fevzi Beşe, İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Devletin zirvesinden birçok ismin tebrik telgraflarıyla katıldığı kep töreninde GKV Özel Okulları bahçesi adeta bir çiçek bahçesine dönüştürüldü. Düzenlenen açılış töreninde öğrencilerin yerlerini almaları sağlanırken bayrak flama devir teslim töreni gerçekleştirildi. GKV Özel Okulları’nın yarım asırdır Türkiye’nin kalkınmasında eğitim alanında önemli roller üstlendiğine dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr. Atanur Vergili, “GKV Özel Liseleri’nden 49. yıl mezunlarımızı uğurluyoruz. 2011-2012 eğitim öğretim yılında da GKV Özel Liselerim gerek bireysel gerekse takım halinde birçok başarıya imza attı. Akademik başarılarıyla Gaziantep’in en iyi fen lisesi seçilen okulumuzun başarıları bunlarla da sınırlı kalmayarak öğrencilerimiz spor, kültür sanat ve edebiyat alanlarında olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de ülke gündemindeki yerlerini başarıyla aldı. Öğrencilerimizi buradan üniversite sıralarına gurur ve onurla uğurluyoruz. Sevgili gençlerimizin üniversitelerini de başarıyla bitirerek ülkemizin kalkınma hamlesindeki en önemli itici güç, en önemli insan kaynağı ve en önemli unsurlar olacağına inancımız sonsuzdur. Bizlerden destelerini esirgemeyen GKV Mütevelli Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy ve Yönetim Kuru Başkanımız Sayın Celal Ersoy’un şahsında GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyelerimize sonsuz minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

GKV’li olmanın en önemli özelliğinin hangi alanda ve hangi meslek dalında olursa olsun en iyi olmak yolunda azim ve kararlılıkla çalışıldığına dikkat çeken GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe, “Bugün sizler, en büyük ödülü en güzel hediyeleri hak ediyorsunuz. Başardınız 12 yıllık uzun ve yorucu ilk ve orta öğrenim hayatınızı başarı ile tamamladınız. Sizleri başarı ve gurur dolu yarınlar bekliyor. Çünkü sizler Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri’nden çağdaş, aydın ve eğitimli bireyler olarak mezun oluyorsunuz. Sizleri, Gaziantep Kolej Vakfı Ailesi’nden uğurlarken yaşadığımız sonsuz gurur sizlerden gelecek başarı haberleri ile her yıl daha da katlanarak büyüyecek. Bu büyük ailenin, ulu bir çınar misali her yıl genişleyen dalları ve taze yaprakları gibisiniz giderek güçlenecek ve sağlam köklerinizden aldığınız güç ile başarıdan başarıya koşacaksınız. Sevgili gençler asla unutmayınız, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri’nin mezunları için başarı üniversite kazanmak, meslek sahibi olmak, iş kurmak değildir. Bizler için başarı en iyi olmaktır, bir numara olmaktır. En iyi doktor, En iyi mühendis, En iyi öğretmen, En iyi sanatçı, En iyi lider ve en önemlisi en iyi insan olmaktır. Bunu asla unutmayınız ve her zaman en yüksekte olmayı, en güçlü olmayı ve en başarılı olmayı hedefleyiniz. Başaracağınızdan eminiz ve sonsuz bir kuvvetle sizlerleyiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

2011-2012 eğitim öğretim yılında Fen Lisesi Okul Birincisi Anıl Kaplan ve GKV Anadolu Lisesi Melik Aytekin yaş kütüğüne plaket çaktıktan sonra yaptıkları konuşmalarında başarılarına büyük destekler sağlayan GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un şahsında GKV ailesine teşekkür ederek, “Okulumuzu, arkadaşlarımızı ve bizleri bu günlere getiren öğretmenlerimizi asla unutmayacak, üniversite eğitimimizin ardından ülkemize, ulusumuza ve Gaziantep’e hizmet etmek için elimizden gelenleri yapacağız” dediler.

Düzenlenen törende çeşitli sınavlarda ulusal ve il genelinde derece elde eden Anıl Kaplan, Burak Geçer, Berke Gür, Melike Aytekin, Onur Mavi, Deniz Tatar ve Büşra Yalman’a GKV Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Esin İncioğlu, Dr Mustafa Özgün ve Dr. Murat Aksu tarafından başarı plaketi verildi. 2011-2012 eğitim öğretim yılının sonunda 30 yıllık mesleğine veda eden GKV Liseleri Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Vildan Baloğlu ve GKV liselerinin başarılarından dolayı Lise Müdürü Fevzi Beşe’ye GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr Atanur Vergili tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Reklam
Reklam

Yapılan törenin ardından öğrenciler seslendirdikleri veda şarkılarıyla izleyenleri heyecanlandırırken birçok velinin gözyaşlarını tutamadığı da dikkat çekti. Yapılan törenin ardından okullarına veda eden öğrenciler coşkulu bir şekilde keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: