Gkv Özel Okulları 11.kültür Etkinlikleri Devam Ediyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları (GKV) 11. Kültür Etkinlikleri festivali konser ve okul içerisinde çeşitli...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları (GKV) 11. Kültür Etkinlikleri festivali konser ve okul içerisinde çeşitli etkinler ile devam ediyor.

GKV özel okulları bahçesi içersinde devam eden etkinlikte dün akşam Grup Zeytindalı sahne aldı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Müzik Öğretmeni Esra Baykan Grup Zeytindalı’nın çaldığı şarkıları sahneye çıkarak seslendirdi. Birbirinden güzel şarkıları söyleyen Müzik Öğretmeni Esra Baykan, GKV özel okulları öğrencileri ve velilerinden tam not aldı. Müzik Öğretmeni Esra Baykan ilk olarak slow şarkılar seslendirdi. Daha sonra hareketli parçalar söyledi. Dinlemeye gelen öğrenciler ve aileler alkış çalarak ve oynayarak kimi zamanda söyleyerek şarkılara eşlik etti.

Reklam
Reklam

Etkinliklerden memnun olan aileler Gaziantep Kolej Vakfı özel okullarının yaptığı etkinlikleri beğendiklerini ve büyük bir başarı ile organizasyonlarının yapıldığını ve başarılı bir okul olduğunu belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: