Gkv Özel Okulları, Sbs Türkiye Şampiyonlarını Ödüllendirdi

SBS’de dereceye giren Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlköğretim Okulu öğrencileri ödüllendirildi.Türkiye’nin eğitim alanında kalkınmasında...

SBS’de dereceye giren Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlköğretim Okulu öğrencileri ödüllendirildi.

Türkiye’nin eğitim alanında kalkınmasında öncülük yapan Gaziantep’in ve bölgenin en büyük eğitim kurumu GKV Özel Okulları öğrencilerinin göz kamaştıran SBS dereceleri, kentin ortak gururu oldu. İki öğrencinin 8. sınıf SBS'de 500 tam puan alarak bu alanda Türkiye şampiyonları arasında yer almasının yanı sıra OYP ortalaması baz alındığında Türkiye 5.'liğini Büşra Abdulkadiroğlu, Türkiye 46.'lığını Irmak Dai ve yine aynı puan türünde Türkiye 199.'luğunu Şenel Sözmen kazandı. SBS sonuçlarında gerek 8. sınıf SBS ortalamasıyla, gerek OYP ortalamasıyla bireysel ve kitlesel başarıların tek adresi olma özelliğini yine GKV Özel Okulları kazandı.

Reklam
Reklam

GKV Özel Okulları'nda düzenlenen törene GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Yönetim ve Mütevelli Kurulu üyeleri Dr. Mustafa Özgün, Ali Küçükkınacı, GKV Genel Sekreteri Funda Sural ve çok sayıda davetli katıldı.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili, SBS’de elde edilen başarıdan dolayı gururlu olduklarını belirterek, "Bir eğitim kurumunu değerlendirmenin en somut ölçütü ulusal eğitim sistemi içindeki yeri ve verdiği eğitimin niteliğidir. Ulusal sınavlardaki okul başarısı ülkemizde bu ölçütlerin en somut göstergesi olarak kabul edilmektedir. SBS ve YGS-LYS gibi ulusal sınavlarda öğrencilerimizin yıllardır kazandığı başarılar, bizleri en temel vizyonumuz olan ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve saygı duyulan lider bir eğitim kurumu olma hedefine emin adımlarla ilerletmektedir" ifadelerini kullandı.

2013 yılında GKV Özel Okulları'nın 50'nci kuruluş yılına yurt genelinde eğitim camiasının takdirini kazanan başarılarla girmenin kendilerini daha çok güçlendirdiğini, öğrencilerin derecelerinin kentin gururu olarak istatistiklere geçtiğini kaydeden Vergili, "Eğitimde iddiamız çok büyük. GKV Özel Okulları olarak her yıl hedeflerimizi daha da ileriye götürüyor, örnek alınan lider bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Kısa vadeli, spekülasyona ve gösterişe yönelik içi boş eylemler yerine uzun dönemli ve kalıcı uygulamalara ağırlık veriyoruz. Bu girişimlerimizin başarılarımıza yansıyarak doğru yolda olduğumuzu göstermesi, bizi mutlu etmekte ve daha çok çalışmaya yöneltmektedir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Dereceye giren ilk dört öğrenciye tablet bilgisayar, diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: