Gkv Özel Okullarında 5.sınıf Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlköğretim Okulu 5.sınıftan mezun olan 128 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gecesinde...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlköğretim Okulu 5.sınıftan mezun olan 128 öğrenci için düzenlenen mezuniyet gecesinde duygulu anlar yaşandı. GKV Özel Okullarının 49.yıl mezunları arasına giren 5.sınıf öğrencileri yaptıkları gösterilerle aileleri ve konuklarını etkiledi

GKV Özel Okullarında İlköğretim 5.sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet gecesine damgasını öğrencilerin yaptığı çeşitli gösteriler vurdu. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede bir konuşma yapan İlköğretim Müdürü Ali Bozgeyik en iyi koşullarda yetişmeleri için öğrencilerine gerekli her türlü desteği verdiklerini belirterek,"21.yüzyıl standartlarında ve dünyasında yaşayacak birer birey olarak yetişmelerini sağladığımız öğrencilerimizin her türlü bilgi donanımı için ayrı ayrı ve özel çalışmalar yaptık. Bugün bir üst sınıfa geçen öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmen, idareci ve ailelerimize ulusumuz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Atanur Vergili de yaptığı konuşmasında,"Bu akşam eğitim yaşamlarının çok önemli bir aşamasını başarıyla geride bırakarak yeni ve daha zor bir döneme başlayacak sevgili öğrencilerimizin mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz. Onların, yarım asırlık geçmişi ve çok güçlü bir eğitim kurumu kimliğiyle herkesin saygı ve takdirini kazanan okullarımızda, en iyi eğitimi alarak çok üstün donanımlar edinmeleri için birlikte çalıştık, büyük bir aile olduk. Hepsiyle gurur duyduğumuz öğrencilerimizin kurucumuz merhum Cemil Alevli'nin açtığı uygarlık yolunda geleceğe emim adımlarla ilerlemelerini mutlulukla izliyoruz. Bu övünç tablosunu borçlu olduğumuz, bize daima doğruluğu, çalışkanlığı ve en iyiyi yapmamızı öğütleyen, kendilerinden çok şey öğrendiğimiz, idolümüz değerli büyüklerimiz Mütevelli Kurul Başkanımız Sayın Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Celal Ersoy'a en içten saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Vergili, şöyle devam etti:"Sevgili öğrencilerimiz, sizlerle büyük bir aile olduk, sevinçler, mutsuzluklar bizi bütünleştirdi, gönül bağımızı güçlendirdi. Beş yıl önce ürkek bakışlarla geldiğiniz kolej vakfı çatısı altında iyi bir eğitim almanın özgüveni ve ayrıcalığıyla bir üst kademeye geçiyorsunuz. Bu çok anlamlı ve güzel gecede yaşamınızın yeni bir dönemine merhaba demenin haklı gururunu aileleriniz ve sevdiklerinizle paylaşıyorsunuz. Sizden en büyük beklentimiz iyi eğitilmiş, üstün nitelikli, çağdaş, ülkesini ve insanlığı seven bireyler olmanız. Bunun tek bir yolu var, o da çok çalışmak ve üretken olmak. Okullarımızda aldığınız temel eğitimle bunu başaracağınıza inanıyor ve sizleri, eğitiminizi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda tamamlayarak üniversiteye uğurlamayı ümit ediyoruz. Bu çok köklü, yarım asırlık geçmişi sayısız başarılarla dolu, mezunları ülkemizin ve dünyanın en saygın görevlerinde hizmet veren güçlü eğitim kurumunda kazandıklarınızın size çok büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Bu mutlu gecenizde hepinizi kutluyor GKV ailesi adına sizlere tüm yaşamınızda sonsuz başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Vergili, konuşmasında birde velilere ve öğretmenlere mesaj verdi ve şunları söyledi:"Sayın velilerimiz, bu mutluluğun gerçek mimarları sizlersiniz. Özveriyle, karşılıksız sevgi ve şefkatle, gece gündüz tanımayan ilginizle, çok geniş yüreğinizle bu günlere getirdiğiniz canlarınız sevgili yavrularınız artık gençliğe doğru kanat çırpmaya başlıyor. Kendinizle ve çocuklarınızla övününüz. Bize bu mutluluğu yaşatan aydınlık çocuklar yetiştirdiğiniz için sizleri kutlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ve çok değerli 5. Sınıf öğretmenlerimiz Sayın Seray Boyno, Fatma Besnili, Ayla Atay, Ayşegül Bayrak Ve Latife Eliş. Şu anda yaşadığınız karmaşık duyguları çok iyi anlıyoruz. Sevinç ve üzüntü bir arada. Beş yıl emek verdiğiniz, ailenizin bir bireyi olarak gördüğünüz, kendi çocuklarınızdan ayırt etmediğiniz çok sevgili öğrencilerinizden bu gün ayrılıyorsunuz. Onlarla manevi ve duygusal bağınız hiç kopmayacak, bir arada olamasanız da her zaman ikinci anneleri, Seray, Fatma, Ayla, Ayşegül Ve Latife öğretmenleri olarak kalacaksınız. Öğretmenlik bu yüzden en kutsal meslek. Bu gece teşekkürün en büyüğünü siz hak ediyorsunuz. Emekleriniz asla ödenmez."

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından bu yıl 4 ve 5.sınıflardan örencileri mezun olan öğretmenlere törenle birer teşekkür plaketi verildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. 5.sınıf öğrenci korosu bir birinden güzel parçalar seslendirirken öğrencilerin yaptığı dans gösterisi ve halkoyunları gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Gecenin sonunda öğretmenleri ve arkadaşlarına veda eden GKV Özel Okulları 5.sınıf öğrencileri bir üst sınıfa geçmenin mutluluğuyla gecenin anısına hatıra fotoğraflar çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: