Gkv'li Minik Yüreklerin Kupa Ve Madalya Sevinci

Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de düzenlenen olimpiyatlarda, minikler Satranç Turnuvasında GKV Özel Okulları Anaokulu...

Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de düzenlenen olimpiyatlarda, minikler Satranç Turnuvasında GKV Özel Okulları Anaokulu 5, 6 ve 7 yaş grubu öğrencileri takım halinde madalya alırken, yarışmada çeşitli dereceler elde eden minik öğrenciler de ödüllendirildi.

GKV Anaokulu öğrencileri katıldıkları olimpiyatlarda Türkiye çapında aynı anda yapılan yarışmaların satranç kategorisinde birçok dereceye imza atarak gelecekle ilgili başarı sinyalleri verdiler. Satrançta etkin olarak yer alan, birçok ulusal ve uluslararası dereceye sahip GKV Özel Okulları; 5, 6 ve 7 yaş grubu okul öncesi eğitim alan öğrencilerin yarıştığı 'M1 Merkez Gaziantep Spor Olimpiyatlarında' takım halinde madalya alarak önemli bir ilki de başardılar. İki gün süren turnuvalarda başarıdan başarıya koşan minik GKV'liler kupa ve madalya sevinçlerini öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Bay ve bayan kategorilerinde yarışan toplam 160 öğrenci arasında madalya ve kupa almayı başaran beş yaş grubu öğrencisi Dila Baloğlu, altı yaş grubu öğrencisi Gizem Çalışıcı, beş yaş grubu öğrencilerinden Kaan Zincirkesen, altı yaş grubu öğrencilerinden Eren Kervancıoğlu, olimpiyatların gözde öğrencileri arasına girerek çeşitli ödüller aldılar.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin birçok alandaki yeteneklerinin uzmanlar tarafından yapılan bilimsel çalışmalarla değerlendirildiğini ve eğitim süreci içerisinde özel bir uygulamayla bu yeteneklerin geliştirildiğine dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, "Okul öncesi eğitim alan öğrencilerimizin bir çok alandaki özel yetenekleri, kurumumuz uzmanları tarafından çeşitli testler ve uygulamalarla belirlenmekte ve bu yeteneklerin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Satranç, okullarımızın vazgeçilmez spor dallarından birisidir. Satranç eğitimi okul öncesi 4 yaş grubundan itibaren başlatılmakta ve bu spor dalıyla ilgilenen öğrencilerimiz tıpkı diğer özel yeteneklere sahip öğrenciler gibi konunun uzmanları tarafından özel bir eğitime tabi tutulmaktadırlar. 'M1 Merkez Minikler Satranç Turnuvası'nda başarı elde eden bütün öğrencilerimizi yürekten kutluyor, değerli satranç öğretmenimiz E. Gülser Kırlangıç ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: