Gkv’li Miniklerin Muhteşem Gösterileri Büyüledi

Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu öğrencileri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında...

Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu öğrencileri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırlanan etkinlikler şölen havasında sürerken miniklerin yüksek sahne performansları izleyenleri adeta büyüledi.

Minik öğrenciler hazırladıkları çeşitli etkinliklerle sahnede gösterilerini usta oyuncular gibi gerçekleştirirken seslendirdikleri bir birinden güzel çocuk şarkıları anne ve babaları duygulandırdı. Ders içi etkinlikleriyle de dikkatleri çeken minik GKV öğrencileri akademik takvimde yer alan belirli günler haftalar faaliyetleriyle ilgili her türlü çalışmayı kendi becerileriyle gerçekleştirerek okullarının ve sınıflarının panolarını süslemeyi de ihmal etmedi. Bayram şöleni etkinlikleri çerçevesinde okul genelindeki yapılan süsleme çalışmalarında da önemli çalışmalar yürüten ve resimleriyle okulun panolarını renklendiren minik öğrenciler daha sonra koro eşliğinde aileleriyle keyifli saatler geçirerek bayram coşkusunu yaşamanın mutluluğunu sahnelerdeki yüksek performanslarıyla bir kez daha sergilediler.

Reklam
Reklam

Çocuklarının sosyal çalışmalarını izleyerek duygulanan veliler, “Eğitim alanında doğru adreste olmanın bir kez daha önemini anladık. Çocuklarımızdaki inanılmaz gelişim ve değişim aldıkları nitelikli eğitimin sonucudur. Henüz 5-6 yaşında olan miniklerimizin sahne performansı, özgüven duygularının gelişmesi ve kendilerini özgürce ifade edebilmeleri mükemmel bir gelişim. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında bayram etkinliklerinin Nisan ayı sonuna kadar süreceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: