Gkv’liler, Yenilmez Şampiyonluk Unvanını Aldı

Liseler arası basketbol şampiyonasında rakiplerini eleyen Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Liseleri Erkek Basketbol Takımı...

Liseler arası basketbol şampiyonasında rakiplerini eleyen Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Liseleri Erkek Basketbol Takımı şampiyonanın yenilmez takımı unvanını da alarak şampiyonluk kupasını başarı müzesine götürdü.

GKV Özel Liseleri Erkek Basketbol Takımı katıldığı liseler arası basketbol şampiyonasında bütün rakiplerini eleyerek finalden yenilgisiz il şampiyonu olarak ipi göğüsledi. Şampiyonada GKV Erkek Basketbol Takımı ilk tur maçlarında, M. Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesini 79-26 ve Hasan Ali Yücel Lisesini 69-22 yenerek çeyrek finale çıktı. Gaziantep Anadolu Lisesi ile yaptığı maçı da 72-62 kazanan GKV Özel Liseleri Erkek Basketbol Takımı yarı final maçında, Özel Erdem Kolejini 69-32’lik skorla geride bırakarak finalist oldu. Yenilgisiz yoluna devam eden, GKV Özel Liselerinin finaldeki rakibi Özel Sunguroğlu Lisesi ile yaptığı final karşılaşması baştan sona çekişmeli, mücadele dozu ve basketbol kalitesi çok yüksek, izleyicilerin zevk aldığı bir maç oldu.

Reklam
Reklam

Maç sırasında, her iki takım oyuncuları ve taraftarları kendilerine yakışır şekilde, centilmence hareket ederek, seyirciler yaptıkları tezahüratlarla takımlarını coşturdular. Büyük çekişmeye sahne olan final maçını GKV ekibi 69-68 galibiyetle bitirdi. Maç sonrasında düzenlenen kupa töreninde, GKV Özel Liselerinin şampiyon ekibine şampiyonluk kupası verildi. Yenilgisiz il şampiyonluğu sonrasında GKV Özel Liseleri Ocak ayında yapılacak olan bölge şampiyonasında Gaziantep’i temsil etme hakkı elde ederek uzun yıllardır bozulmayan bir geleneği de sürdürdü.

Bu büyük başarıya imza atan GKV Özel Liseleri Basketbol takımı koçları, Haluk Çelik, Mahmut Şahinler ve Vedat Oğuzca ile basketbolun oyuncuları Bilgin Bilginsoy, Vehbi Kepkep, Enes Bilir, Emre Elmacıoğlu, Yılmaz İsaoğlu, Asım Kepkep, Oğulcan Cenkcimenoğlu, Berkay Konukoğlu, Ozan Gökdağ, Burak Gümüşburun, Efe Maralcan, Umut Kireççi, Cevdet Güner, Burak Ayhan ve Sercan Özen şampiyonluk kupasını GKV Özel Okullarının başarı müzesine götürerek okullarının 50. kuruluş yıldönümünde yeni bir şampiyonluk hediye etti.

Reklam
Reklam

Şampiyonluğu değerlendiren GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili, “Şampiyon sporcularımızı ve onları uzun süredir maçlara hazırlayan okulu beden eğitimi öğretmeni Haluk Çelik ve takım koçlarımız Mahmut Şahinler ve Vedat Oğuzca’ı yürekten kutluyorum. Başarılar bir tesadüf olmayıp uzun süren emek, çaba ve çalışmaların ürünüdür. Umuyorum ki önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek olan bölge şampiyonasında da takımımız Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edecektir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: