Gkv'nin Şampiyon Yüzücüleri Başarıdan Başarıya Koşuyor

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 12-13 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen liseler arası...

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 12-13 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen liseler arası yüzme yarışmalarında, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri elde ettikleri birinciliklerle, Gençler Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil etme hakkı elde edip önemli bir başarıya daha imza attı.

Liseler arası yüzme yarışmalarında şampiyonluk ipini göğüsleyen GKV’li öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, "Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen liseler arası yüzme şampiyonasında öğrencilerimiz, katıldıkları kategorilerde il birinciliklerini elde ederek okul sporları alanında kurumumuzun birçok dalda olduğu gibi yüzme alanında da başarılı olduğunu bir kez daha göstermişlerdir. Yarışmada altın kulaçlarımız GKV Özel Fen Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Yağmur Aşar bayanlarda 50 metre ve 100 metre serbest, 50 metre ve 100 metre kelebekte il birincisi olarak büyük bir başarı kazandı. Erkeklerde GKV Özel Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Berke Ataseven 50 metre kelebekte il birincisi, 100 metre serbest ve kelebekte il ikincisi ve GKV Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Mustafa Kara 50 metre serbestte il birincisi, 50 metre ve 100 metre sırtüstünde il ikincisi ve 50 metre kelebekte il üçüncüsü oldu. Altın kulaçlarımızın elde ettiği bu başarılar okullarımızda spora verilen önemin somut bir yansımasıdır. Öğrencilerimizin basketbol, voleybol, tenis, okçuluk, binicilik ve satranç branşlarında elde ettiği başarıların ardından, yüzme şampiyonluğumuz okul sporlarına damgasını vurmuş ve büyük takdirle karşılanmıştır. Altın kulaçlarımızı kutlar, Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz" dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyon sporcuların, Türkiye şampiyonası için çalışmalarını yoğun bir antrenman maratonuyla yürüttükleri de öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: