Gladyatör geliyor!

Aykut Kocaman Fenerbahçe'de sadece sportif direktörlük görevini yürüttüğü dönemde de sarı-lacivertli kulübün gündemine giren Mohammed Sissoko için pazarlıklar sürüyor.

Juventus ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Sissoko için Fenerbahçe Yönetimi'nin teklife cevap beklediği öğrenilirken, Malili orta saha oyuncusu geride kalan sezonun son 3 ayında forma giyemedi. 24 Şubat'ta sakatlanan ve sezonu kapatan Sissoko dizinden bir operasyon geçirdi. Malili oyuncu geçen sezon sakatlanmadan önce ise sadece 4 maçta ilk 11'de forma giyebildi.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Bu yüzden Juventus'ta gözden düşen Sissoko'yu yeni teknik direktör Conte'nin de kadroda düşünmemesi üzerine satışına onay verilirken, Fenerbahçe'nin 9 milyon euroluk teklifinin diğer kulüplere göre çok daha yüksek olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

GEÇMİŞTE 'YENİ VİEİRA' OLARAK LANSE EDİLMİŞTİ

Geçmişte 'yeni Vieira' olarak lanse edilen Sissoko, uzun boyu ve seri oluşu nedeniyle etkili bir isim. Orta alanda tüm yükü üstüne alması sebebiyle Fenerbahçe'nin aradığı kan olabilecek nitelikte bir oyuncu. Aldığı topları da iyi kullanabilen Sissoko, Fenerbahçe'de orta alandaki sorunu çözebilecek oyunculardan biri. İtalya liginin kapalı oyun, sert savunma gibi özelliklerinin de tecrübesini fazlasıyla alan Juventuslu Sissoko, oyunu okuma şekli ve fiziksel özellikleri sayesinde Fenerbahçe'ye Brezilyalı oyuncu Cristian'dan daha fazla katkı verebilir.

[**MOHAMMED SISSOKO

**](https://www.mynet.com/spor/video)