"Global Kriz Türkiye'yi Nasıl Etkiliyor" konferansı

Türk bankacılığının tanınan isimlerinden Burhan Karaçam, Adana'da "Global Kriz Türkiye'yi Nasıl Etkiliyor" konulu konferans verecek.

Türk bankacılığının tanınan isimlerinden Burhan Karaçam, Adana'da "Global Kriz Türkiye'yi Nasıl Etkiliyor" konulu konferans verecek.

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği, Adana'da bulunan diğer iş ve meslek kadınları derneklerinin de desteklediği konferans 4 Mayıs 2012 Cuma günü saat 16.00'da Adana Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek.

Karaçam, konferansta dünyada yaşanan krizin ortaya nasıl bir tablo çıkardığı, Türkiye'nin bu krizden nasıl etkilendiği, iş dünyası ve günlük hayata yansımalarıyla ilgili görüşlerini ve önerilerini Adana-da iş kadınları ve iş dünyasının temsilcileriyle paylaşacak.

Reklam
Reklam

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Özler, Türkiye-de bankacılığın gelişmesinde önemli katkıları ve rolü olan, Türk bankacılığına birçok yeniliğin kazandırılmasını sağlayan Burhan Karaçam'ın vereceği konferansa herkesi davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: