Gloria Otelleri'nden Örnek Davranış

Özaltın Holding çatısı altında faaliyet gösteren Gloria Otelleri, bünyesinde çalışan 14 down sendromlu personelini ödüllendirdi....

Özaltın Holding çatısı altında faaliyet gösteren Gloria Otelleri, bünyesinde çalışan 14 down sendromlu personelini ödüllendirdi. Sezon sonu değerlendirmesinde başarılarına göre madalya ve plaket ile ödüllendirilen personel ve ailelerinin sevinçleri görülmeye değerdi.

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın down sendromlu personeline ödülleri bizzat kendisi verdi. Çocuklarını işe almakla birlikte ayrıca onları hatırlamanın da kendilerini mutlu ettiğini belirten aileler Özaltın ailesine teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Madalya töreninde bir konuşma yapan Nuri Özaltın, “Bugün de burada bu özel ve değerli çalışanlarımıza, gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı siz ailelerinin de huzurunda teşekkür ediyorum. Onların toplumla bütünleşen birer yaşama sahip olmaları amacı ile bu fırsatı oluşturan ve bugün burada bizlerle birlikte olan değerli öğretmenlerine ve ailelerine saygılarımı sunuyorum. Gloria ailesi olarak bundan sonraki dönemlerde de, engellilik algısını geliştirmeye, her manada engelleri kaldırmaya, onların, mutlu, üretken ve bağımsız bireyler olmalarına destek olmak için, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

Sezon sonu değerlendirmesinde başarılarına göre madalya ve plaket ile ödüllendirilen personelin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Törenin ardından düzenlenen eğlence gece geç saatlere kadar devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz