GMG Kastamonuspor’da 3 kişinin daha korona virüs testi pozitif çıktı

Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden GMG Kastamonuspor’da 3 futbolcunun daha korona virüs testi pozitif çıktı.GMG Kastamonuspor’da 3 futbolcunun Covid-19 testleri pozitif çıktı.

Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden GMG Kastamonuspor’da 3 futbolcunun daha korona virüs testi pozitif çıktı.
GMG Kastamonuspor’da 3 futbolcunun Covid-19 testleri pozitif çıktı. Konu hakkında yapılan açıklamada, “Görülen lüzum üzerine futbolcularımıza ve çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan Covid-19 testinde 3 futbolcumuzun daha test sonucu pozitif olarak tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan 3 futbolcumuzun tedavi ve izolasyon süreci başlamış olup, gerekli önlemler alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
Ayrıca geçtiğimiz hafta da takımda yapılan korona virüs testinde futbolculardan 14, teknik heyetten 1 ve çalışanlardan da 5 kişinin sonucu pozitif çıkmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz