GMİS Armutçuk Şube Başkanı Mutlu'dan Ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti. Çimenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, madencilerin Türkiye'nin ve bölgenin gururu olduğunu söyledi. Maden işçilerinin canları pahasına zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bildiklerini ifade eden Çimenoğlu, Mutlu tarafından kendisine hediye edilen madenci heykeli için teşekkür etti. Mutlu da kentteki tüm belediye başkanlarının çalışma odalarında maden işçisinin simgesi heykelleri görmeyi arzu ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: