GMİS Genel Mali Sekreteri Sarıçam'dan Ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi olarak atanan Fatih

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi olarak atanan Fatih Akca'yı ziyaret etti.

Sarıçam, ziyarette yaptığı konuşmada, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin Zonguldak ve maden işçileri için önemli bir sağlık kuruluşu olduğunu söyledi.

Başhekimlik görevine yakından tanıdığı bir hemşehrisinin atanmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren Sarıçam, "Hastaneye başhekim olarak atanmanızdan mutluluk duydum. Hastanenin sizin yönetiminizde ve öncülüğünüzde, çok daha iyi hizmet verir hale geleceğinden en küçük bir kuşkum yok. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Başhekimi Akca da, Türkiye'nin sayılı göğüs hastalıkları hastanesi olan Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin kendisine emanet edildiğini belirterek, "Zonguldak'a, bölgeye ve maden işçilerine daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için vakit geçirmeden çalışmalara başladık. Sizlerle yakın ilişki içerisinde bu çalışmaları daha yükseklere taşımak için çaba harcayacağız" diye kaydetti.

Muhabir: Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: