Goalball Bayan Milli Takımında Mudanyalı Antrenör

Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Sümbül Kahraman Peksert, yaklaşık 1 yıldır...

Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Sümbül Kahraman Peksert, yaklaşık 1 yıldır Görme Engelliler Goalball Bayan Milli Takım kampında görev aldı.

Bu yıl içinde Aksaray, Erzurum, Kahramanmaraş illerde yapılan Milli Takım kamplarında görev alan Sümbül Kahraman Peksert, 23-30 Ekim 2012 tarihlerinde İtalya yapılacak olan Goalball Bayanlar Avrupa Şampiyonasına katılacaklarını ifade etti. Peksert, “Bu turnuvada ilk ikiye girerek Avrupa’nın en üst ligi olan A ligine yükselmek istiyoruz. A ligine yükseldiğimiz zaman dünya şampiyonasına giderek, bu turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

İtalya’da yapılan müsabakalarda, Hollanda’yı 10- 0, Macaristan’ 11- 2, Almanya’yı 4- 3 yenerek üst üste 3 galibiyet alan milli takım, Yunanistan ve İngiltere maçlarını almaları durumunda A ligine yükselecekleri Dünya Şampiyonasına katılabilecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: