Göç Zamanı 9. Bölüm Fragmanı

Göç Zamanı 9. bölümüyle 19 Mart Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında...

Cumartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanan Göç Zamanı'nın 9. bölüm fragmanı yayınlandı.İlgiyle takip edilen Göç Zamanı dizisi son bölümde akıllarda bir çok soru işareti bırakmıştı.

**
Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik'in yaptığı 'Göç Zamanı' 9. bölüm ile gündeme bomba gibi düşmeyi planlıyor. Göç Zamanı'nda 50 yıllık sır ortaya çıktı. Göç Zamanı yeni bölümüyle cumartesi 20.00'da star TV ekranlarında.

Usta Yönetmen Veli Çelik'ten Göç Zamanı hikayesi

**
Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik'in yaptığı 'Göç Zamanı'nın ilk bölümü izleyicinin beğenisini kazandı. Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin'de çekimleri tamamlanan dizi için " Çok keyifli bir atmosferde çekimlerimizi yaptık. Mardin yöre halkı bize çok destek oldular. Seyirciye saygı duyarak çalışıyoruz. Göç Zamanı; İstanbul ve Doğu'nun sorunlarının buluştukları ve ayrıldıkları yerler, entresan bir hayat hikayesi anlatıyor. Dizininin bütünü hayaller ve umutlarla alakalı, hayallerin peşinden göç eden insanların öyküsünü tam olarak anlatıyor. Aslında bir bakıma başarıya yürüyüşün hikayesi de olacak " dedi.

**
Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı'nda, zengin doğa ve kent görüntülerini barındıran sahneler, usta yönetmen Veli Çelik'in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimitar Popov'un katkılarıyla ekranlara geliyor. Son teknoloji ile çekilen dizi, 90'a yakın set çalışanı ve kimi zaman 6 kameraya kadar çıkan çekim tekniğiyle fark yaratan bir görsel zenginliğe sahip.