"göcenoluk Köyü'ne Üvey Evlat Muamelesi"

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı 55 haneli Göcenoluk köyünde, yaklaşık 10 kilometrelik asfalt malzemesi 2,5 aydır...

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı 55 haneli Göcenoluk köyünde, yaklaşık 10 kilometrelik asfalt malzemesi 2,5 aydır yola serilmeyi bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Göcenoluk-Makasalanı ve Göcenoluk-Sandıközü köyleri birbirine bağlayan yollarda yenileme çalışması başlatıldı.2,5 önce yaklaşık 10 kilometrelik yolun kenarına asfalt malzemesi olan filler de döküldü. Dökülen asfalt malzemesi tam 2,5 aydır karayoluna serilmeyi bekliyor.

Göcenoluk köyü muhtarı Nasuh Özyavuz, yaptığı açıklamada, "Çetin geçen kış sebebiyle yollarımız ciddi şekilde bozulmuştu. İlkbaharla birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar bizim köyümüzü de kapsıyordu. Nitekim asfalt malzemesi olan filler de Kırka beldesi yakınlarından Sandıközü köyüne kadar dökülmüştü. Ancak, bir çok köyün yolu yenilenirken, bizim köyü çevre köyleye bağlayan 10 kilometrelik yol, 2,5 aydır yenilenmeyi bekliyor. Yol kenarlarında filler malzemesi olduğu için her an bir trafik kazası olabilir. Sürcüler 10 kilometrelik yolu, yol kenarındaki malzemeler sebebiyle adım adım ilerlemek zorunda kalıyor. Malzemelerin artık yola serilmesi gerekiyor. Bu hususta tetkilileri göreve çağırıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: