Göçmen: “özsoy’un Açıklamaları Talihsizlik”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy’un...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy’un açıklamalarını esefle izlediklerini ifade ederek, Elbistan’ın il olmayı hak ettiğini söyledi.

Göçmen, Büyükşehir Yasası ile birlikte Elbistan’ın il olma konusunun daha etkin olarak gündeme geldiğini belirterek, bu konuda yapılan açıklamaları da dikkatle izlediklerini kaydetti.

Göçmen, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“İl Genel Meclisi Başkanı sayın Mustafa Özsoy'un Aksu Tv'de yapmış olduğu talihsiz açıklamalarını esefle izledim. Sanırım benim gibi tüm Elbistanlılarda aynı duygularla izlemişlerdir. Sayın başkan; bizler Elbistan'ın il olması için 40 yıldır uğraşıyoruz. Geçmişte bizim büyüklerimiz uğraşıyordu bugün bu bayrak bizde bizler uğraşıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugünde bizler hiçbir siyasi çıkar gözetmeksizin, sadece alt yapısıyla, ekonomisiyle, coğrafi konumuyla il olmayı çoktan hak etmiş Elbistan'ın haklı talebini dile getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Bu talebimizi sizin gibi siyasi yandaş olmuş kişilerin anlamasını beklemiyoruz ama bizim ne yapmak istediğimizi bütün Elbistan, Afşin, Nurhak ve Ekinözülüler anlamaktadırlar.

Sayın Özsoy, gerçek Elbistanlıların il olmak istemediğini söylüyorsunuz. Bunu nasıl tespit ettiniz, gerçek Elbistanlıları belirlerken kriteriniz neydi, lütfen bunu da kamuoyuyla paylaşınız.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: