Göçük Altından Son Anda Kurtarıldı

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT)'nin çalışma yaptığı alanda göçük meydana geldi. Göçük altında kalan...

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT)'nin çalışma yaptığı alanda göçük meydana geldi. Göçük altında kalan işçi, ölmek üzere iken kurtarıldı.

Antalya Varsak, Karşıyaka Mahallesi, Serinhava siteleri etrafında ASAT'ın yaptığı çalışmalar esnasında göçük meydana geldi. Görgü tanığı Raif Şeref isimli vatandaşın ifadesine göre; ASAT işçileri su bağlantısı yapmak için boru arıyorlardı, o sırada ortaya çıkan başka bir borudan su gelmemesi için kör tıpa takmaya inen Mehmet Köroğlu toprağın çökmesi ile göçük altında kaldı. Bir süre nefes alamayan Köroğlu’nun yardımına etraftaki vatandaşlar yetişti. Daha sonra kepçenin yardımı ile çıkarılan Köroğlu, Akdeniz Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. Köroğlu’nun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: