Göçükte kalan işçiyi kurtarma çalışması 62 saattir sürüyor

Zonguldak'ta meydana gelen göçükte kalan maden işçisini arama kurtarma çalışmaları 62 saattir devam ediyor. ...

Zonguldak'ta meydana gelen göçükte kalan maden işçisini arama kurtarma çalışmaları 62 saattir devam ediyor.

Gelik beldesi Esenler mevkisindeki özel bir maden ocağında 21 Mart 2012 günü saat 21.00'de meydana gelen göçükte kalan Selçuk Yılmaz'ı (30) arama kurtarma çalışmalarında henüz bir sonuca ulaşılamadı.

Maden işçisini kurtarma çalışmalarına özel maden ocağında çalışan maden işçilerinin yanı sıra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) kurtarma ekipleri katılıyor. Olayı meydana geldiği ocak başında ambulans bekletiliyor.

Reklam
Reklam

İşçinin yakınları ve mesai arkadaşları ocaktan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

MADENCİ BABA DA OĞLUNUN ÇIKMASI İÇİN BEKLİYOR

İşçi Yılmaz’ın bir yakını, “Çalışmalar devam ediyor ama kaç gün sürecek bilmiyoruz. Ne arayan var ne de soran. Selçuk Yılmaz’ın maden ocaklarından emekli olan babası Sebahattin Yılmaz da burada bekliyor. Hayırlısıyla çıkması için dua ediyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: