Gödene TOKİ Yolunda Asfaltlama Çalışmaları

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gödene TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan Hanedan Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gödene TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan Hanedan Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yaptığı konuşmada, Meram'ın altyapı ve teknik sorunlarını çözmek için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Yaklaşık 25 bin kişinin ikamet ettiği Gödene TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan Hanedan Caddesi'nin 2,5 kilometrelik bölümünde daha önce parke, bordür ve asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten Toru, bu yolun 1,5 kilometrelik kısmında da asfaltlama çalışmasının bittiğini ifade etti. Caddenin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Toru, "Meram'da asfalt ve altyapı sorunu yaşanmaması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Teknik altyapısı ve imar problemi halledilmiş tüm sokaklarda belli bir plan doğrultusunda ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: