Göğsünden Bıçaklanan Çiftçi Yaralandı

GAZİANTEP (AA) - Nurdağı ilçesinde, kendisini traktöre almadığını iddia ettiği sürücüyü göğsünden bıçaklayan kişi gözaltına alındı.

Nurdağı ilçesinde, kendisini traktöre almadığını iddia ettiği sürücüyü göğsünden bıçaklayan kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İncegedik köyünde, tarlada çalışan çiftçi İsmail Taşkın mazot almak için traktörüyle akaryakıt istasyonuna giderken yolda H.Ç tarafından durduruldu. Kendisini de İslahiye götürmesini isteyen H.Ç ile sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönümesi üzerine H.Ç., Taşkın'ı göğsünden bıçakladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılan Taşkın, buradaki ilk müdahalenin ardından Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesine sevk edildi. Bu arada, gözaltına alınan şüphelinin psikolojik sorunların olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: