Gök: Büyümemizi kıskananlar dedikodu çıkarıyor

Van merkezli düzenlenen kaçak çay operasyonunda adı geçen Adanalı çay firmasının Genel Müdürü Vahittin Gök,...

Van merkezli düzenlenen kaçak çay operasyonunda adı geçen Adanalı çay firmasının Genel Müdürü Vahittin Gök, yaptıkları yatırımlarla her geçen gün büyüdüklerini belirterek, birilerinin bu durumu çekemediği için dedikodu çıkardığını söyledi.
Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikanın Genel Müdürü Vahittin Gök, 20 yıldan fazla çay ithalatı yaptıklarını belirterek, geçen yıl devlete 12 milyon lira vergi ödediklerini anlattı.
İthalatın ardından 2009 yılında yerli çay piyasasına girip pazarda hızlı bir şekilde büyüdüklerini kaydeden Gök, "Birileri çayı vatandaşa yüksek fiyata satıyor. Biz Türkiye'nin en büyük çay ithalatçısı firmalarından biriyiz. Son bir yılda da 500 bin dolarlık yatırım yaptık. Şu an ulusal ve uluslararası marketlerde de yerimizi aldık. Bu durum bazı firmaları rahatsız etti ve aleyhimize kampanya başlatıldı. Fabrikamıza yönelik ne bir operasyon ne de bir soruşturma oldu. Devlete 12 milyon TL vergi ödeyen bir firmayız. Bizim gayri yasal hiçbir işle işimiz olmaz. Hakkımızda çıkan haberlerle ilgili yasal yollara başvurup maddi ve manevi tazminat davası açacağız." dedi.
Gök, çaylarının Türkiye'nin hemen her yerinde bulunabileceğini ve herkesin keyifle ve güvenle içebileceğini belirterek, isteyenlerin de her türlü analizi yaptırabileceğini kaydetti.
Üretimlerine devam ettiklerini ve Adana'daki 3 fabrikanın 24 saat çalıştığını ifade eden Gök, sipariş iptallerinin de söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz