Gökçeada'daki Kuvvetli Yağış

ÇANAKKALE (AA) - Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, ilçedeki sel felaketinin, 50 araç ve yaklaşık 100 iş yerini etkilediğini söyledi.

ÇANAKKALE iki ekibin, selden zarar gören tarımsal alan ve iş yerleriyle ilgili hasar tespitine başladığını belirtti. Olayın, saat 03.00 civarındaki etkili yağışın ardından yaşandığını anlatan Gürel, "Şehrimizin özellikle ana caddesinde bulunan araçları ve dükkanları tahrip eden bir selle karşılaştık. Yaklaşık 50 araç ve 100'e yakın iş yeri, bu afetten etkilendi. Şu anda hasar tespit komisyonlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca merkezdeki otellerde kalan yabancı konuklarımızın da araçları felaketten etkilendi" dedi. Selden etkilenen ana cadde, itfaiye ve diğer görevli ekipler tarafından vatandaşların yardımıyla temizlenmeye başlandı. İş yerleri zarar gören esnaf da suları tahliye etmeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz