Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu İlk Görev Yılını Değerlendirdi

Zonguldak’ın Gökçebey ilçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 19 Mart 2012 yılında ilçeye gelerek göreve başlamasını ve...

Zonguldak’ın Gökçebey ilçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 19 Mart 2012 yılında ilçeye gelerek göreve başlamasını ve aradan geçen bir yılını değerlendirdi.

Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu göreve başlamasının ardından geçen birinci yılını değerlendirerek, açıklamalarda bulundu. Hamitoğlu açıklamasında şunları söyledi; “Göreve başladığım 19 Mart 2012 tarihinden bu güne bir yıl süre geçti. Bana ilk söylenen İlçeye bir Anadolu Lisesi ihtiyacının olduğuydu. Bugün geldiğimiz noktada; Gökçebey’e bir Anadolu Lisesi’nin yanında, bir İmam Hatip Lisesi’nin ihalesi aşamasındayız. Bunların 2013 yılı içerisinde, temellerini atmayı umut ediyorum. Yine, Milli Eğitim’e bağlı olarak, bir öğrenci yurdu talebimiz mevcuttur. İlçemizin bir başka ihtiyacı da, İlçe Emniyet Amirliği binasıdır. Üçburgu mahallesine yapılacak binanın ilk ödeneği gelmiş olup, 2014 yılı içerisinde bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Sıfır kilometrede satın alınan hizmet aracı İlçe Emniyet Amirliği’ne tahsis edilmiştir. Belediye terminal binası üzerindeki, tadilatı devam eden Gençlik Merkezinin, günün koşullarına uygun bir şekilde dizaynının bitiminde açılışı yapılacaktır. Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde, toplumun ihtiyaç duyduğu mesleki kurslarımız devam ediyor.Kursu başarıyla bitirenlerin bir iş sahibi olması temel hedefimizdir.Aksi takdirde diplomalar duvarları süsler. Gökçebey Belediyesi tarafından mülkiyeti devredilen eski Jandarma Karakol Binasının yerine Toplum Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek binanın ihalesi yapılacak.Yeni hazırladığımız projeyle, Gökçebey Hükümet Konağı dış cephesi ve çevresi ilçemize yakışır güzellikte yenilenecektir. Zonguldak ilinde en fazla proje üreten Kaymakamlık olarak, BAKKA (Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı) da 1 milyon TL’ye yakın değerdeki projemiz onay bekliyor. Bununla ilçemizin turizm alt yapısını geliştirerek , ilçemizi daha iyi tanıtma fırsatını bulacağız. Çevre köylerimizden Çukur ve Örmeci’nin su ihtiyacı ihalesi yapılmıştır. Gaziler Köyü’nün 2.5 Kilometrelik asfalt yapımı tamamlanarak kullanıma sunulmuştur.İlçeye bağlı 18 köyün ihtiyaçları personelimiz tarafından sürekli takip edilerek en düşük seviyelere indirilmiştir. Zonguldak’ta bir ilke imza atarak Namazgah , Aliusta ve Yeşilköydeki ihtiyaç sahibi 3 vatandaşımıza anahtar teslimi evine kavuşturduk. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksek Okulu’na ilçemiz Şehir Stadyumu yanında 40 dönüm arazi verilmiştir. Gökçebey İlçesi Veyisoğlu Köyü Kocameşe Mevkiinde, 2010 yılında 500 yıllık olarak tescillenen Anıt Ağaç çevre düzenlemesini tamamlayarak ziyaret edenlerin memnun kalacağı konuma getirdik. Çılgın projeleri değil icraatımızı ortaya koyuyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: