Gökçebey'de 24. Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 24. Vergi Haftası kutlamaları, çeşitli etkinliklerle...

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 24. Vergi Haftası kutlamaları, çeşitli etkinliklerle başladı.

Gökçebey İlçesinde, 24. Vergi Haftası Kutlamaları ilk olarak, Hükümet konağının önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gökçebey Mal Müdürlüğü personeli, Kaymakam Bülent Hamitoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kaymakam Bülent Hamitoğlu yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Çiçekler ilgi ile, çocuklar sevgi ile, ülkeler vergi ile büyürler” diyerek kurum çalışanlarına başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Hamitoğlu ise, ”Vergi haftasının amacı, mükellefin vergiye uyumunun sağlaması için, vergi mükelleflerinin vergi mevzuatından doğan hakları ve ödevleri konusunda bilgilendirilerek, toplumda vergi bilincinin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Çağdaş bir toplum olma yolunda gelecekte önemli görevler üstenecek olan genç nesillerimizi vergi konusunda bilinçlendirmek, çok büyük önem arz etmektedir. Mart ve Nisan aylarının devlet gelirleri açısından önemli aylardır. Ödediğimiz vergiler ile devlet bizlere çeşitli olanaklar sağlamaktadır. Vergi ödemek bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden biridir. Devletinde topladığı vergilerle en iyi hizmet sunmasında vatandaşlarına karşı yerine getirmesi gereken en önemli görevlerden biridir. Devletimizin en temel gelir kaynağı olan verginin kamuoyunda yer etmesini vurgulamak açısından içinde bulunduğumuz vergi haftasının önemi büyüktür” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: