Gökçek'ten Terör Mağdurlarına Moral

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, TEMAYDER tarafından oluşturulan standı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, TEMAYDER tarafından oluşturulan standı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Büyük Ankara Festivali kapsamında, Terör Mağdurlarına ve Ailelerine Yardım Derneği (TEMAYDER) tarafından oluşturulan standı ziyaret etti.

Terör olaylarında şehit düşenlerin fotoğrafının bulunduğu çadırda babasını, eşini, kardeşini ya da bir yakınını kaybetmiş kişilerin dertlerini paylaşan Gökçek, onların acılarına ortak oldu.

Reklam
Reklam

Nevin Gökçek de babalarını şehit veren çocuklarla tek tek ilgilendi ve oyuncaklar verdi.

Daha sonra Başkan Gökçek ve Nevin Gökçek, şehit yakınları ile yüzlerce şehit fotoğrafının bulunduğu sergiyi gezdi.

Festival alanında vatandaşlarla sohbet eden Gökçek, daha sonra Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın inşa ettiği Hacı Bayram Veli Meydanı'nda, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Muhabir: Yıldız Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: